UTW Kędzierzyn-Koźle
29 marca Pan dr inż. Piotr Bernat spotkał się ze studentami SUTW "Ziemi Kozielskiej". Na początku spotkania miała miejsce miła uroczystość, Pani Prezes - Teresa Bączkowska przekazała Panu doktorowi decyzję o włączeniu do Rady Programowej Uniwersytetu.
W trakcie wykładu Pan Bernat omówił propozycje obejmujące trendy kulinarne na 2017 r. oraz zalecenia żywieniowe w kontekście wytycznych Instytutu Żywności i Żywienia. Zdecydowana większość propozycji jest już realizowana przez słuchaczy kozielskiego UTW. Ożywiona dyskusja, jaka się wywiązała w trakcie spotkania, świadczy o potrzebie kontynuacji spotkań poświęconych tej tematyce.
Pan Bernat, dziękując za spotkanie i aktywność w trakcie zajęć, złożył uczestnikom świąteczne życzenia. Kolejne spotkanie zaplanowano w maju. Do zobaczenia.
![](https://arc.pans.nysa.pl/aktualnosci/zdjecia/6165_25545_m_dsc00066.jpg)
![](https://arc.pans.nysa.pl/aktualnosci/zdjecia/6165_25546_m_dsc00068.jpg)
![](https://arc.pans.nysa.pl/aktualnosci/zdjecia/6165_25547_m_dsc00069.jpg)
![](https://arc.pans.nysa.pl/aktualnosci/zdjecia/6165_25548_m_dsc00072.jpg)
![](https://arc.pans.nysa.pl/aktualnosci/zdjecia/6165_25549_m_dsc00073.jpg)